Download-pagina (nieuw!)

Via onderstaande download link kom je terecht op de download-pagina van de Explorers. Hierop kun je bestanden vinden als het in te vullen format voor het programma, de jaarplanning en de adressenlijst. 

Let op: je kunt deze bestanden alleen inzien wanneer je in het bezit bent van een gebruikersnaam en wachtwoord.

explorer.mgr-feron.nl/index.php

 

 

 

 

Watjes !

Wat doen échte stoere kerels op vrijdagavond ? Ze spelen blaas-voetbal... Hoe diep ze gezonken zijn zie je op de volgende foto's die op verzoek van Frans gepubliceerd zijn:

 

 

 

 

  

 

 

 

- Archief

Met een mix van inspanning, ontspanning en avontuur gaan we er tegenaan. In binnen en buitenland ! We zijn met en relatief kleine groep maar het plezier is er niet minder om. We gaan dit jaar veel wandelen in de mooie natuur van onze zuiderburen.

Eigenlijk hadden nog niet alle leden van de Rowans de officiële leeftijd. Daarom noemden we ons eerder de Junior-Rowans. Inmiddels is er een nieuwe groep blagen die deze titel eervol mag dragen. Wij zijn inmiddels hele echte Rowans ! Verder gaan we dit jaar ook nog eens een week rondtrekken in het buitenland. Waar precies is nog geen beslissing over gemaakt. Verder helpen we ook dit jaar weer mee met het regelen van het verkeer op de Koniginnemarkt, collecteren we voor Jantje Beton en halen we één keer per maand oud papier op om de Rowan-kas te spekken.

Groeten,


Rolf van Heyster